Група от около 600 мигранти — включително едно малко момиченце,

...
Група от около 600 мигранти — включително едно малко момиченце,
Коментари Харесай

Хиляди мигранти преминават в САЩ през южната граница в скок в края на годината: „Хуманитарна криза“

Група от към 600 мигранти — в това число едно малко момиченце, облечено като Дядо Коледа — влезе в Съединени американски щати в събота като част на скок в края на годината през южната граница.

Гигантската група, основно от Венецуела и Хондурас, беше най-голямата, която The Post е виждала в Ийгъл Пас, Тексас тази седмица, където спонтанен директен център навън обработи повече от 10 000 души единствено през последните няколко дни.

В понеделник чиновниците на митническата и гранична работа на Съединени американски щати се натъкнаха на повече от 12 600 незаконни имигранти по границата сред Съединени американски щати и Мексико, което е връх за един ден, защото търсещите леговище бързат да победят новия закон на щата Тексас, който може да криминализира сходни неразрешени влизания.

Добре проведеното прекосяване в събота стартира в тъмнината преди разсъмване, когато фамилни групи и самостоятелни възрастни се събраха от мексиканската страна на Рио Гранде, след което прекосиха плитката река, някои държаха мобилни телефони нагоре,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР