Група Остава дават нов живот на култовата си песен Лондон?

...
Група Остава дават нов живот на култовата си песен Лондон?
Коментари Харесай

Остава най-после заснеха клип на Лондон? Париж? Берлин?

Група Остава дават нов живот на паметната си ария " Лондон? Париж? Берлин? " с видео, снимано в Дом на културата " Емануил Манолов " в Габрово, откъдето потегля и пътят на бандата.

Песента, която е част от албума " Моно ", в действителност в никакъв случай до момента не е предавана в радио и телевизионния ефир, само че е една от обичаните на почитателите им и постоянно участва в сет листите на концертите на Остава. Ще я чуем и на шоуто им тази събота, 6-ти ноември, в Sofia Live Club.

Клипът към " Лондон? Париж? Берлин? " е част от плана, който цели да показа и архивира по новаторски образен метод интериора на Дом на културата " Емануил Манолов " в Габрово. Автор и продуцент е Росина Пенчева, която дружно с Urban Tapes сплотяват сили, с цел да основат мултивизуален артикул във вълнуващия интериор. ​​​​​​​

" Наложената процедура е постройката да бъде представяна единствено с фрагменти на нейния екстериор, само че интериорът ѝ е не по-малко незабравим. Предвид идното му реновиране задачата е да се запази и показа настоящата визия на Дома с акцент върху архитектурните детайли " – споделят основателите на видеото и основни участници в плана Боян и Самуил от музикалната платформа Urban Tapes.

" Идеята на плана е да показа Дом на културата като средище, което е било вдъхновяващо за музиканти, актьори и надарени хора. Група Остава се завръща близо 30 години по-късно в Габрово, с цел да извърши с наличието си мястото и то да бъде запаметено уместно " – описват още те.



А в случай че желаете да се насладите на " Лондон? Париж? Берлин? " и онлайн, може да го извършите тази събота, 6-ти ноември, на първия клубен концерт на момчетата от Остава в Sofia Live Club от 21 часа.

Билети за концерта на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще бъде 30 лева

Събитието ще се организира съгласно наредбите на Министерство на здравеопазването. Най-близкият пункт за бързи антигенни проби на цена от 10 лева е в Билетен център на НДК. Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР