Група облечени в черно млади мъже е налетяла на бой

...
Група облечени в черно млади мъже е налетяла на бой
Коментари Харесай

Очевидец твърди: В Пловдив започна вендетата! Скинари с тръби и боксове бият роми наред и навсякъде

Група облечени в черно млади мъже е налетяла на пердах на роми в център на Пловдив. Инцидентът е станал нощес, към 22:30 ч. на метри от Джумаята. За него оповестява свидетел, представен от TrafficNews.bg, който замалко също е щял да стане жертва на побойниците.

Снощи след 22 ч. 33-годишният мъж тръгнал към Главната. В региона на Цар-Симеоновата градина видял първата обезпокоително изглеждаща група - млади мъже, на към 20 години. Всеки от тях бил облечен в черни облекла с разнообразни надписи на британски език. Вече леко угрижен, читателят ни траял към Джумаята. Стигнал завоя с улица " Найден Геров ", където мислел да завие, с цел да си купи дюнер. В този миг от същата улица се появила група роми.

Голяма група от облечени в черно мъже, идващи от Джумаята, се втурнали към ромите незабавно откакто ги видели и почнали да ги постановат с оръжията си - тръби и железни боксове. Заради мургавия цвят на кожата си потърпевш и читателят ни, който бил ударен с тънка железна тръба.

Той съумял да побегне в посока към Джумаята. Разказва, че по Главната имало доста хора - и българи, и чужденци, само че никой не се намесил в протичащото се. Вместо това хората единствено гледали. В бягството ни от разярената навалица читателят стигнал до Халите. Там два пъти опитал да позвъни на 112. Разказва, че никой не дал отговор, макар продължителното звънене.

Тогава доближили семейство от ромски генезис, а по лицето си дамата имала следи от удари - тя също станала жертва на групата.

Пловдивчанинът опитал да се свърже с такси, само че защото не съумял, позвънил на другар, който да пристигна и да го прибере.

Вчера е имало няколко случая на бити роми из Пловдив. Един от тях е бил пребит край хотел „ България “ на Главната улица, а различен до пицария на улица „ Найден Геров “. Най-вероятно те са били бити от извънредно десни деятели, които са отивали към Асеновград.

Както БЛИЦ писа през вчерашния ден в Асеновград се организира оживен митинг поради бити деца от
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР