Група непълнолетни сви и клъсна кола. За случая съобщиха от

...
Група непълнолетни сви и клъсна кола. За случая съобщиха от
Коментари Харесай

Група непълнолетни сви и блъсна кола

Група малолетни сви и клъсна кола. За случая оповестиха от ОДМВР-Враца.

На 15.05.2018г. в 06.20ч. в РУ-Роман е получено известие за аварирал автомобил на пътя сред гр. Роман и с. Кунино. От осъществената инспекция на място е открито, че отвън пътното платно е аварирал лек автомобил „ Фолксваген Голф”, благосъстоятелност на 70-годишен гражданин на гр. Роман.

Мъжът е открит в жилището му и декларирал пред полицейските чиновници, че колата е била паркирана на улица в гр. Роман и най-вероятно е незаконно отнета от незнайни лица. При оглед на мястото на злополуката е открито, че една от вратите на автомобила е разрушена и развалена брава. На към 200 метра от автомобила, в гориста околност е открита акумулаторната батерия на автомобила, оставена в тревата.

По данни на притежателя, от автомобила е осъществена и кражба на разнообразни по тип движимости – облекла, въжета, автоаптечка и други След оперативно-следствени дейности на чиновници на районно управление (на МВР) Роман, е открито, че съпричастни към действието са 5 малолетните лица от град Роман.

Лицата са разпитани в наличието на контрольор от Детска педагогическа стая, като са създали признания за осъщественото действие.Те декларирали, че откраднатите движимости и предмети от автомобила, предали на лицето Е.П./18г./ от гр. Роман.

В жилището на същото лице е осъществено претършуване и полицейските чиновници са разкрили откраднатото.

Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР