Група коне поскитосва по улиците на Димитровград, а после се

...
Група коне поскитосва по улиците на Димитровград, а после се
Коментари Харесай

Коне се излежават в градски парк. Търси ли ги някой? СНИМКИ

Група коне поскитосва по улиците на Димитровград, а след това се отдаде на заслужена отмора в една от зелените площи.

За случката споделя Светлина Я., която съпровожда описанието си и със фотоси. На тях виждаме няколко животни, които с  любопитсво следят градската местност, до момента в който си почиват в парка. (Не) нормалната панорама е снимана зад блок на ул. " Хасковска ", а Светлина Я. приканва евентуалните им притежатели да си ги приберат, в случай че са изгубени.

Оказва се, че красивите животни са извървели значителен път, с цел да стигнат до въпросната полянка. Друг димитровградчанин твърди, че ги е видял чак в село Добрич - освен това при започване на седмицата.

Разходката на конете буди разнопосочни реакции в жителите на града. Едни считат, че мястото им не е там, само че други са надалеч по-притеснение за бъдещето им в града.  Не лисват и локални, които изобщо не съумяват да проумеят по какъв начин животните са се озовали на игрище в обичания им град.

Вижте някои от мненията:
" Това към този момент е върха! Кучета, нали, по какъв начин да е, само че коне? Те по какъв начин се озоваха там? ", чуди се Валентин К.  " Ще играят мач ", установи на смешка Красимир М.  " Дано някой не реши нещо неприятно да им направи ", тормози се Лина Б.  " Жителите на близките блокове да внимават, на кого си продават жилищата ",  декларира Мирослав М. Към момента няма повече информация за разходката на животните, които за благополучие резервират здравомислие и не обикалят по натоварените улици на града. За разлика, да вземем за пример, от своите събратя от Ботевградско, които попрепускаха по Автомагистрала " Хемус ".







Снимка от разходката на кончетата в село Добрич:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР