Група KAZKA гостува в студиото на Денят започва с Георги

...
Група KAZKA гостува в студиото на Денят започва с Георги
Коментари Харесай

Украинската сензация KAZKA в студиото на БНТ

Група KAZKA гостува в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ". Саша Зарицкая, Дима Мазуряк и Никита Будаш описаха за групата си и за триумфа на песента си " Плакала ".

Александра Зарицкая показа, че KAZKA е доста млада група и фактът, че песента " Плакала " реализира толкоз огромен триумф, не може да не ги радва. " В момента сътворяваме втория си албум и мечтаем за това още повече хора да научат за нас и за украинската музика. "
Александра Зарицкая: Не знаем отговора на въпроса за какво " Плакала " има толкоз огромен триумф. Записахме цялостен албум и всяка ария е част от него - като книга, която има доста страници. " Плакала " е последната ария в този албум. Записахме я последна и тя е като край на нашата първа книга. Феноменът ѝ може би е в това, че тя се сътвори доста леко, записахме я безусловно за един час. А за какво хората я обичат, без да знаят даже езика ни? Струва ми се, че тя има доста забавна музика. Тя е доста лека, елементарно се запаметява. Може би човек на подсъзнателно равнище схваща, че в нея се споделя за живота. Всеки човек претърпява възприятията, за които ние пеем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР