Група Equinox“е сред абсолютните фаворити за продължаване напред в конкурса

...
Група Equinox“е сред абсолютните фаворити за продължаване напред в конкурса
Коментари Харесай

Equinox пред Дарик: Скачахме от радост след изпълнението, готови сме за полуфинала на Евровизия

Група „ Equinox “е измежду безспорните любимци за продължение напред в състезанието Късно нощес България излезе на генералната подготовка за първия полуфинал на Евровизия , като по думите на интернационалните анализатори страната ни се е справила чудесно. По време на шоуто жури комисии от 18 други страни са дали своят вот за най-хубавите осъществявания. Довечера от 22:00 по националните малките екрани в цяла Европа и Австралия ще се излъчи първият полуфинал, а група „ Equinox “ е измежду безспорните любимци за продължение напред в състезанието.

Вижте извънредното изявление на Божидар Русев с един от родните представители Джей Джей:

Какво си казахте един на различен в групата незабавно след края на осъществяването?

Мога да кажа, че сме извънредно въодушевени и окрилени от нашето показване. Всичко мина по най-перфектният метод. Всичко беше необикновено. Ние скачахме от наслада, нищо не говорихме.Трябва да ви призная, че последните 3 месеца имахме ежедневни подготовки и това беше обвързвано с доста стрес. Ние продължаваме да сме фокусирани за огромния край. Като направихме всичко добре, се поуспокоихме. Наистина се усещаме доста щастливи.

Това скачане от наслада в действителност приказва единствено за себе си, за страстите, които са бушували в душите ви. Но какво беше първоначално, усетихте ли някакво напрежение, терзание, когато излязохте на сцената?

Мога да приказвам единствено за себе си. Чувствах се като у дома. Една голяма сцена, на която можехме да репетираме всеки ден. Това дава доста успокоение, тъй като към този момент познавахме добре сцената, знаем добре звука. Хората, които работят там, са изключителни експерти. Аз се усещах подготвен, изобщо не се тормозих. Нямах самообладание най-сетне това, за което сме пристигнали, да се получи. Независимо от резултатите се усещаме спечелили.

Променихте ли нещо по театралното показване, нещо вокално променихте ли?

Нищо не сме променяли. Саша се грижеше за всичко. Естествено, че след първата подготовка имаше неща, които трябваше да се доуточнят, като светлини и други Но това е безусловно обикновено. Имаше неща, които тя почисти, като експерт. По звука нямаме никакви корекции, с помощта на многото подготовки. Много, доста сме удовлетворени от това показване.

Много сте удовлетворени, доста репетирахте. Върху какво работихте?

Върху хореография и вокалните подготовки. Всеки от нас е експерт и дава 100% от себе си. И най-после всичко се случи на сцената, на огромен концерт. Беше цялостно с хора.

Остана ли някакво време за отмора последните няколко дни, имаше фотоси от Португалия?

Няма време за отмора. Ние непрекъснато репетираме. Аз съм редуцирал всичко, предлагано от уредниците, тъй като в действителност доста се концентрирам върху работата. Ако спечелим състезанието, на драго сърце ще се върна в Лисабон. Сега сме се отдали единствено и само на работата.

Много се надявам и притискам палци, и приканвам всички, които имат близки в Европа и Австралия , да гласоподават за нас. Имаме голяма потребност от поддръжка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР