Група ентусиасти, абсолютно неподготвени за каквото и да било -

...
Група ентусиасти, абсолютно неподготвени за каквото и да било -
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: 100 дни гол ентусиазъм. Група ентусиасти, абсолютно неподготвени за каквото и да било

Група запалянковци, безусловно неподготвени за каквото и да било - по този начин Николай Хаджигенов назова държавното управление на Кирил Петков в коментар за 100-те дни на кабинета за bTV. Гол възторг, повтори той. " Промяната " промени това, че ГЕРБ и Движение за права и свободи върлуват и безусловно ръководят в 47-ото Народно заседание, счита юрист Хаджигенов.

Разкритикува отхвърли да се помогне на Украйна с оръжие. Българска социалистическа партия са чудноват откъслек от Студената война, влязоха във властта с концепцията да нахранят гладни социалисти, тя не е левица, а развален социализъм и дърпа обединението обратно, съобщи още Хаджигенов. Липсва съгласуваност и това е значителният проблем, съдружният съвет би трябвало да работи, безапелационен бе в оценката си той. Липсата на смяната в правораздаването видя като проблем Хаджигенов.

Ситуацията съществено се промени с войната в Украйна, изисква се антикризисен режим на работа и кабинетът би трябвало да отговори на новата конюнктура, без да не помни целите си в програмата за ръководство, разяснява пък доцент Милен Любенов. Той очаквал продължение на дейностите за битка с корупцията през идващите седмици и месеци, като такава квалифицира задържането на Борисов.

За 100 дни видяхме фабрики да никнат като гъби, вършим електрически автомобили, няколко тунела ще създадем под Стара планина и няколко моста, хората се избиват за самолетни билети до Скопие, а във външната политика - успяхме да сме единствената страна в Европейски Съюз, която шикалкави грозно, иронизира пък политическият пиар Нидал Алгафари.

Доц. Милен Любенов предложи по-елегантен метод за изгонването на дипломат Митрофанова - да извика за съвещания нашия дипломат в Москва за неустановен период, евентуално и те ще подхващат реципрочна мярка. Така се действа с посланика ни в Турция и тогава техния посланик Гюкче бе заменен, подсети доцентът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР