Група бивши служители по сигурността на САЩ са разговаряли с

...
Група бивши служители по сигурността на САЩ са разговаряли с
Коментари Харесай

Тайни разговори на бивши американски служители с Лавров - обсъждали мирно споразумение

Група някогашни чиновници по сигурността на Съединени американски щати са разговаряли с редица видни руснаци за вероятно спокойно съглашение с Украйна, в това число с външния министър Сергей Лавров, заяви Ен Би Си Нюз.

Неофициалната среща, на която е участвал съветският външен министър Сергей Лавров, се е състояла в Ню Йорк още през април, тя е траяла няколко часа, настояват четирима някогашни и двама сегашни чиновници.

В дневния ред на срещата са били включени някои от най-трудните въпроси, свързани с войната в Украйна, като да вземем за пример ориста на териториите под съветски надзор и търсенето на дипломатическо решение, което да бъде задоволително и за двете страни.

Ричард Хаас, някогашен посланик и напускащ ръководител на Съвета за интернационалните връзки, е разговарял с Лавров, оповестиха сегашни и някогашни публични лица, съгласно изданието.

Към групата са се включили специалистът по Европа Чарлз Купчан и специалистът по Русия Томас Греъм, някогашни чиновници на Белия дом и Държавния департамент, които са сътрудници на Съвета за интернационалните връзки. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР