Група американски сенатори от двете партии внесоха в Конгреса на

...
Група американски сенатори от двете партии внесоха в Конгреса на
Коментари Харесай

В Конгреса е внесен законопроект за санкции срещу Русия заради Навални

Група американски сенатори от двете партии внесоха в Конгреса на Съединени американски щати законопроект за налагане на наказания против Русия поради с Алексей Навални . Информацията за това беше предоставена от пресслужбата на сенатор Марко Рубио от Републиканската партия.
Документът е озаглавен „ Законопроект от 2021 година за привличане към отговорност на Руската федерация за злонамерена активност “ и е импортиран от Марко Рубио, Крис Кунс, Бен Кардин, Мит Ромни, Крис Ван Холен и Ричард Дърбин. Той планува въвеждането на съответни наказания против съветски длъжностни лица, забъркани в „ груби нарушавания на интернационалното право, в това число отравяне и отнемане от независимост на опозиционния водач и герой против корупцията Алексей Навални “.
 Борел: Европейски Съюз ще разиска по какъв начин да реагира на обстановката с Навални Борел: Европейски Съюз ще разиска по какъв начин да реагира на обстановката с Навални
Министрите на външните работи на страните от Европейски Съюз ще обсъдят на 22 февруари обстановката с Алексей Навални, съобщи Жозеп Борел. Върховният...
Ако бъде утвърдена самодейността, американската администрация се задължава да обясни дали Русия е нарушила „ американските закони, забраняващи потреблението на химическо и биологично оръжие “. Законопроектът изисква администрацията във Вашингтон да изготви „ доклад за убийството на съветския опозиционен политик Борис Немцов “.
Една от точките в документа е отдадена на газопровода „ Северен поток-2 “. Според текста, държавният секретар следва да призове държавното управление на Германия да се откаже от поддръжката си за газопровода.
Пресслужбата на Рубио напомня, че през септември предходната година законодателите са внесли в Конгреса сходен документ. В новия законопроект има допълнения, свързани с отчет по случая Немцов, както и апел за незабавното освобождение на Навални. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР