Група А предложи един от най-вълнуващите двубои в в Шампионската

...
Група А предложи един от най-вълнуващите двубои в в Шампионската
Коментари Харесай

Мач за историята! Ман Юнайтед преклони глава в Дания след трилър със седем гола в Копенхаген

Група " А " предложи един от най-вълнуващите дуели в в Шампионската лига през този сезон. Манчестър Юнайтед пропиля преднината си като посетител на Копенхаген и загуби с 3:4 в четвъртия кръг от груповата фаза.

Мачът стартира по най-хубавия вероятен метод за дяволите, откакто Расмус Хойлунд два пъти беше на вярното място и на два пъти раздруса мрежата на домакините, с цел да даде преднина на Юнайтед с 2:0.
 Снимка 641232
Източник:

В 42-рата минута Маркъс Рашфорд получи червен картон и всичко потегли извънредно за гостите. Копенхаген съумя да изравни още до почивката след попадения на Елиунуси (45`) и Гонславеш от дузпа (45+4`). 
 Снимка 641236
Източник:

Въпреки това, Бруно Фернандеш още веднъж изведе гостите напред след попадение от дузпа в 69-а минута, само че Копенхаген се втурна в офанзиви в последните минути. Така се стигна до 83-ата минута, когато Легарер изравни, а 4 минути по-късно изгря и звездата на 17-годишният Барджи, който шокира " дяволите " и оформи крайното 4:3.

Байерн (Мюнхен) е първи в групата с 12 точки, Копенхаген и Галатасарай имат по четири, а Юнайтед е финален с три точки. За хората на Тен Хаг следва посещение на Галатасарай и домакинство на Байерн.
 Снимка 641235
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР