Грозно прогонване (на кадри от властта) трябва да има, но

...
Грозно прогонване (на кадри от властта) трябва да има, но
Коментари Харесай

Член на БСП изтъква нуждата от грозно прогонване“ на хора от властта

" Грозно прогонване (на фрагменти от властта) би трябвало да има, само че би трябвало да има и експерти, които да върнат държавността. Това, за което ние сме се борили ", сподели членът на Българска социалистическа партия Христо Проданов пред Нова тв.

" Нормално е всяко ново държавно управление да подсигури екипа, с който ще работи. Все отново би трябвало да работиш с хора, на които имаш доверие “, сподели Проданов.

Преди ден максимален звук провокира уволнението на шефката на Българската организация за вложения Десислава Трифонова, която бе заменена с предходния началник на организацията Стамен Янев.

Трифонова се оплака, че Стамен Янев е нахлул като „ мутра “ в кабинета и я изгонил. В петък Трифонова изясни пред бТВ, че приема уволнението си като реваншизъм против държавното управление, което я е назначило, тъй като тя била безпартийна.

Христо Проданов разяснява, че министрите от служебното държавно управление са експерти, само че упованията към тях не трябва да са големи, защото мандатът е прекомерно къс, както и " тъй като нямат пари за промени ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР