Грозни сцени по красивото хърватско крайбрежие! Жителите и туристите в

...
Грозни сцени по красивото хърватско крайбрежие! Жителите и туристите в
Коментари Харесай

Хърватски ултраси нападнаха трима сръбски ватерполисти. Единият се спаси в морето

Грозни подиуми по красивото хърватско крайбрежие! Жителите и туристите в Сплит станаха очевидци на грубо нахлуване против трима представители на сръбския отбор по водна топка на " Цървена звезда " от страна на локални ултраси, което приключи... в Адриатическо море.

Трима ватерполисти на отбора - Александро Крал, Милош Максимович и Душан Васич, седнали в кафене покрай крайбрежната алея. Те били облечени с облекла с емблемата на своя клуб. Според тяхната версия, първи това забелязал сервитьорът, който не останал апатичен. Заради грубото му държание тримата решили да сменят кафенето, само че били причакани на входа от хърватски ултраси с железни тръби.

Ватерполистите получили няколко удара в главите, гърбовете и краката. Успели да побягнат от нападателите, а Крал даже скочил в морето пред погледа на сюрпризираните туристи.



От " Цървена звезда " благодариха на инцидентните минувачи, които незабавно се притекли на помощ на спортистите.

Тримата имат синини и натъртвания, само че не и съществени пострадвания.

Нападението се случва часове преди срещата сред " Цървена звезда " и " Морнар " Сплит от районната лига. Ръководствата на двата клуба са се договорили след случая мачът да бъде отсрочен, а сръбските ватерполисти към този момент са потеглили към Белград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР