Грозни гледки в средата край нас дразнят на най-различни места

...
Грозни гледки в средата край нас дразнят на най-различни места
Коментари Харесай

Край Асеновград: Шофьор показа как не се прави СНИМКИ

Грозни гледки в средата край нас нервират на най-различни места из страната, само че постоянно отговорни са и елементи ог жителите.

Подобна е идната дребна, само че неприятна преживелица, за която споделя мъж във Фейсбук. Той твърди, че лидер непоколебимо хвърлил фаса си през прозореца, пътувайки по оживения път Асеновград - Пловдив.

Кирил Б. не останал вдъхновен от видяното и направил забележка на лидера. Реакция обаче не посладвала, а в противен случай - другият лидер демонстративно хвърлил различен фас.

" За по-добър живот, не изхвърляйте фасове през прозореца, не замърсявайте ненужно заобикалящата ни среда ", добавя мъжът, който споделя за битовата преживелица, снимана в ранната заран на 3 юли.

Кирил споделя и за какво намира сходни дребни и дразнещи прояви за значими. Той споделя, че това е първата стъпка към други случки, в които човек може да замърси средата към него.

Вижте целия роман на мъжа:

" Здравейте, група! Качвам клип с цел да ви покажа, по какъв начин не се прави. За по-добър живот, не изхвърляйте фасове през прозореца, не замърсявайте ненужно заобикалящата ни среда.

Колегата от Зафирата най-безцеремонно си изхвърли фаса тъкмо пред мен. При направена забележка, че прави неправда, той реши да ме изпревари и да изхвърли още един фас, този път от дясната страна. Браво, сътрудник! Показа ми.
На тези, които ще кажат - " Еее, к`во толкоз, един фас? ", незабавно ще отговоря:
1-во - неразрешено е със закон
2-ро - Еее, к`во толкоз, в случай че пък го хвърлиш в пепелника?
3-то - Фасът е единствено началото, след това е боклука през терасата, остарелия диван в дерето... и така нататък "

Кадри от случката може да видите

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР