Грозна сцена се разиграла по време на сватба в Китай

...
Грозна сцена се разиграла по време на сватба в Китай
Коментари Харесай

Унизиха булка по време на сватбата й, тя раздаде шамарено правосъдие

Грозна сцена се разиграла по време на женитба в Китай и беше публикувана в интернет. Един от гостите си разрешил неуважително отношение към булката, която, обаче, не му останала длъжна, оповестява „ Дейли мейл “.

Традиционно по време на сватбите в Китай с реверанс се засвидетелства примирение и послушание към фамилията на младоженеца.

Според китайски медии, булката и младоженеца от клипа таман щели да стартират обичайна гала в дома си и да засвидетелстват почитание към родителите си. От младоженците се чака да се поклонят и да поднесат чай на родителите си, откакто са се поклонили на небето и преди да се поклонят един на различен.

Един от гостите на церемонията, обаче, ненадейно сграбчил булката за главата и принудително я предиздвикал да коленичи и да сведе глава (видеото тук). Тогава дамата побесняла. Тя съумяла да избута грубиянина и да го шамароса звучно. Наложило се роднините ѝ да я успокояват.

Китайските медии не показва по кое време и къде се е състояла церемонията, само че означават, че някои от гостите сметнали грубото държание на мъжа за „ сватбена смешка “.

Невъзпитаните посетители по сватбите са обществен проблем от най-малко две години насам. Техните вулгарни и неуместни изцепки непрекъснато провокират възмущението на потребителите в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР