Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в Сървайвър“.

...
Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в Сървайвър“.
Коментари Харесай

Братът на Коцето разочарова феновете си: Скочи на известна шампионка в Сървайвър

Грозна сцена сред двама мощни играчи се разигра в " Сървайвър “. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, скочи на съотборничката си от племето " Червени “ - Станилия. Както е известно, Станилия Стаменова стана световна шампионка на 200 метра едноместно кану през 2015 година. Най-възрастният риалити воин - Светльо, излезе от кожата си, откакто спортистката приветства борба, в която противник от вражеския тим " Сини “ победи играч на нейния отбор.

" Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важна е успеха! “, просъска Светльо против Станилия. Тя му изясни, че приветства хубавата, спортсменска игра, а не резултата.

" Тогава не излизай за победа, приятелко! “, иронизира я братът на Коцето, написа " Блиц ".

Станилия, която има в актива си златен орден от международно състезание и постоянно се хвърля през глава в тестванията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи против спортистката. Преди двамата да стигнат до физическа разпра, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Избухването на Светльо провокира остра реакция в противниковия тим на " Сините ".

" На жена ли скачаш, бе? “, провикна се кулинарката Божана, която не крие благосклонностите си към Станилия.

" До този миг доста уважавах Светльо, тъй като е образован човек с житейски опит. Но не мога да преглътна метода, по който говореше на Станилия. Той съвсем й скочи на пердах, стартира да й крещи, това е неприемливо ", разгласи дизайнерът Едис.

Самият Светльо разгласи реакциите им за " непотребна драма “, акцентира, че е с 15 години по-голям от Станилия и чака почитание както към по-възрастните, по този начин и към мъжете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР