Грозна постъпка от мъж в Асеновград.Видео, споделено в социалната мрежа

...
Грозна постъпка от мъж в Асеновград.Видео, споделено в социалната мрежа
Коментари Харесай

Те си хвърлят, а нерегламентираното бунище расте ВИДЕО

Грозна постъпка от мъж в Асеновград.

Видео, споделено в обществената мрежа Facebook, демонстрира по какъв начин мъж без срам стопира с автомобила си до нерегламентирано сметище, той отваря дясната задна врата на колата, а от там вади чували с отпадъци, които изхвърля. След грозната постъпка, мъжът припка да се качи в колата и да отпраши. 

" Просто хвърлят и нерегламентираното сметище пораства ", отбелязва Даниел Начев, който е споделил видеото в мрежата. Авторът на обявата написа още, че индивидът е следващият, който го мързи да отиде да депонира гратис до 100кг/ден боклуци.

" За страдание камерата не е добра, само че това ще се промени и ще можем да виждаме лицата и номерата на колите на нашите благи съграждани, решили да подмятат отпадъци си ", добавя Начев.

Точно такива хора, като този от видеото, хейтят в мрежата, че градът е занемарен - в това е безапелационна Антоанета Иванова, която написа в мненията под обявата, че колата на водача има характерен цвят - " с малко старания от страна на полицията ще се откри нарушителят. Стига, несъмнено, да не е техен прочут, непосредствен или приятел. Никога няма да се оправим по този начин. Промяната идва вътре от самите нас ", добавя дамата.

Друг гражданин на Асеновград твърди, че мъжът от видеото не за първи път изхвърля отпадъците си там. Надяваме се в този момент въпросният господин да се познае и да се засрами.

Вижте фрагментите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР