Грозен скандала е избухнал в събота вечерта във врачанското село

...
Грозен скандала е избухнал в събота вечерта във врачанското село
Коментари Харесай

Гнусотия заля Врачанско! Самотният Румен, който гледа 9-те си деца, вмириса цяло село с фекалии, не се диша!

Грозен абсурда е избухнал в събота вечерта във врачанското село Зверино. Самотният татко Румен с 9 деца, който стана прочут от излъчвания на една от националните малките екрани, е поставил помпа в септичната яма на къщата си и излял фекалиите непосредствено на улицата, написа bulnews.bg. Възмутени съседи са документирали просташката постъпка на Румен Тодоров. Ето каквосподелят те:

" Пиша Ви от Врачанското село Зверино. Небезизвестният Румен Томов, татко на доста деца, станал прочут от предаванията на Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ. След репортажите Ви, му бяха дадени пари да закупи къща. Тази вечер този новодомец, постави помпа в септичната си яма и изля всичко на улицата сред 20:00 и 22:00 ч. В селото в събота вечер има доста хора, множеството, като нас вечерят на двора. Разнесе се неописуема миризма. Приложено адресирам фотоси. Не ми се мисли, какви болести ще плъзнат из, другояче китното ни село, цялостно с дребни деца, за разлика от множеството български села. Като събирате пари, проверявайте по какъв начин се харчат и на какви хора ги давате “.

Припомняме, че в края на март бе проведена благотворителна акция, посредством която се събраха средства, с цел да получат нов покрив над главите си деветте деца на самотния татко от Зверино. Преди това три от децата на Румен Томов бяха отнети от обществените при започване на годината, тъй като нямал естествени условия, в които да ги отглежда. Благодарение на феновете бащата събра пари и купи нов дом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР