Гроздан Караджов публикува в профила си във Фейсбук преди официалното

...
Гроздан Караджов публикува в профила си във Фейсбук преди официалното
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Само заедно ще променим страната към по-добро

Гроздан Караджов разгласява в профила си във Facebook преди формалното закриване на акцията.

" Скъпи другари,

На финала сме на една хем приятна, хем тежка акция. Приятна, тъй като се срещнах с доста хора, които макар рецесиите, през които прекосяваме, не са изгубили пристрастеността си към живота и ентусиазма си нещо да трансформират. Тежка, тъй като проблемите, с които всички ние се сблъскваме, нямат нито елементарно, нито бързо решение. Това обаче нас, от Има Такъв Народ, не ни отчайва, а ни въодушевява.

Защото на всички места срещаме съидейници. Които не се поддават на пропагандата, обвиняванията и лъжите против Има Такъв Народ. Които твърдо считат, че правилата би трябвало да се отстояват. Че моралът е за предпочитане пред далаверата.

Докато бях министър, непрекъснато имах възприятието, че съм в някакъв огледален свят. Едни хора ни се кълняха, че сме сътрудници, а непрекъснато ни саботираха. Узурпираха триумфите и се разграничаваха от неуспехите. Уверяваха ни, че ще вършим смяна, а ни предлагаха замяна.

Ето с това ние от Има Такъв Народ в никакъв случай няма да се съгласим. Защото ние желаеме целият циничен модел на ръководство да бъде взривен. Не приватизиран, а премахнат! Затова сме подготвени да изтърпим всичко.

Сигурен съм, че резултатите от тези избори ще покажат кой е бил прав, кой е бил крив. Дали тези, които желаеха да останат във властта непременно. Които погазваха закона и ви лъжеха в очите. Които проповядваха морал, а си купуваха депутати. Или ние, които рискувахме всичко, с цел да останем правилни на обещанията си пред гласоподавателите.

 Снимка: Личен архив

Предстои ни доста и то сериозна работа. Ние разчитаме на Вашия глас в неделя. А вие можете да разчитате на нашия глас в Народното събрание по-късно. Защото единствено дружно ще променим страната към по-добро. Заедно с вас! Сами против всички! "



 Снимка: Личен архив

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР