Грипната епидемия и заплахата от разпространението на коронавируса остави учениците

...
Грипната епидемия и заплахата от разпространението на коронавируса остави учениците
Коментари Харесай

Оптимистично за коронавируса

Грипната зараза и опасността от разпространяването на ковид остави учениците вкъщи, а дружно с тях и майките им. Доброто въодушевление има позитивен резултат върху организма, по тази причина вместо да се залепите за тв приемника и да повишавате тревогата си, ви предлагаме някои действия, които ще ви разсеят от суматохата, ще допринесат за взаимността в фамилията, а за какво не и за хубостта и здравето ви.
За дамите
Сега ще имате време да извършите своята утринна гимнастика. Ако от дълго време не сте спортували , не се претоварвайте, с цел да не си докарате някоя контузия. Засечете какъв брой време е належащо, с цел да извършите упражненията си и помислете по какъв начин бихте могли да ги включите и в естествения си график.
Това е моментът и да се погрижите за освежаването на външния си тип. Направете онази маска за коса и/или лице, за която все не ви остава време. Истината е, че без тичането за водене и взимане на детето от учебно заведение може да намерите време за релакс във ваната или в леглото с обичана книга или филм.
Помислете и кои от приятелите и роднините си не сте чували от дълго време и побъбрете (оптимистично) за живота.
За децата
Сега към този момент нямате опрощение, че нямате време да си оправите стаята, а и може да си вдигнете акциите в очите на родителите си. Имате и задоволително време да извършите анализ на играчките си и да прецените дали не е време да се разделите с някои от тях.
Това е и моментът да довършите някой урок, домашно или план, които сте забавили или не запомнили. Може да деянията и творчество и да помислите за нов план, който да създадете и да визиите, когато се възобновят занятията. Може да довършите и книгите за четене от летния лист (това дружно с разчистването на стаята ще ви завоюва доста червени точки пред родителите.)
Започнете да си водите дневник. Помислете за ново занимание (рисуване, писане, пеене) или обърнете повече внимание на съществуващото. Попитайте в коя част от семейството може да вземете присъединяване и да придобиете нови познания и привички.
За мъжете
Сега може да заковете оня гвоздей (поправите течащата мивка, залепите увисналия тапет и т. н.), за който жена ви ви мрънка от месеци. Все отново извършвайте всички сходни дейности с изключително внимание без риск от контузии, с цел да предотвратите търсене на здравна помощ.
Ще имате време да обмислите своите новаторски хрумвания, свързани с дома или работата. Опишете ги в детайли. Ако събитията го разрешават - отделете повече време на заниманието си.
Кажете на жена си какъв брой е красива и какъв брой я обичате. (това може да докара до нашарване на любовния живот). Попитайте в коя част от семейството може да вземете присъединяване и да придобиете нови познания и привички.
За цялото семейство
Сега може да наредите оня пъзел, за който все не ви остава време и да извадите настолните игри.
Помислете какво да е менюто за вечеря и участвайте всички в приготвянето ѝ.
Събирайте се цялото семейство за хранене и говорете за нещата, които ви интересуват.
Опитайте се да говорите за хубави неща и да не задълбавате в тревожните вести. Гледайте още веднъж обичаните си филми или потърсете нови.
Обърнете повече внимание на домашния любим - срешете го, почистете мястото му за спане и купичката за храна и вода.
Опитайте да сте положителни. Спомнете си хубавите моменти, разказвайте си вицове, споделяйте смехории, които сте чули или прочели.
Направете си караоке вечер. Избягвайте да спорите и да възкресявате остарели проблеми. Тези, които стоят на дневен проект, само че не са неотложни, може да изчакат по-добри времена за разискване.
Бъдете толерантни и доброжелателни един към различен! И бъдете здрави!
Автор: Евгения Чаушева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР