Гринго на Софи Маринова рекетирал айтоския бизнесмен, за да я

...
Гринго на Софи Маринова рекетирал айтоския бизнесмен, за да я
Коментари Харесай

Ето каква е шокиращата истина за ареста на Гринго! Виж Тук:

 sofi-marinova-gringo-2

Гринго на Софи Маринова рекетирал айтоския предприемач, с цел да я измъкне от банкрут. Фолк дивата е закъсала съществено с финансите и може да остане на улицата. Тя е натрупала колосалната сума от 400 бона, която дължи по няколко заема.

Въпреки че е измежду най- ангажираните в лекия род, Софи Маринова не съумява да си връща борчовете. Две от компаниите й към този момент са под запор. Съвсем скоро обаче, певицата може да изгуби жилището си в София, както и къщата в Етрополе, поради невъзможността да погасява задълженията си.

Маринова дължи над 300 бона на банка поради заем. Отделно, по още 50 бона разходи поради правосъдното дело, което са й заформили.

Вторият й дълг е на стойност 30 000 лв. и е към компания за бързи заеми. Това е сумата дружно с лихвите и разноските по правосъдното дело.

Тъй като певицата не обслужва задълженията си, се чака в най- близко време домът й в София да бъде запориран, както и парцелът в родното й Етрополе.

 sofi-marinova-gringo-3

Гринго решил да „ помогне “ за оправянето на финансовия батак като почнал да изнудва предприемача Асен Атанасов – Ариф. Гаджето на Софка го заплашвало дни наред. А най-после даже нападнал дома на жертвата си с дъжд от патрони. Но полицията го разкрила и се озовал в ареста. Грози го затвор от 2 до 8 години. На всичко от горната страна, занапред фолк певицата ще се изръси крепко с разноски за юристи, с цел да го измъкне.

Преди няколко месеца Софи Маринова разгласи, че ще прави юбилеен концерт в „ Арена Армеец “. Певицата и възлюбеният й се надявали посредством грандиозното шоу да съумеят да покрият борчовете си, с цел да не останат на улицата. Организацията на сходен театър обаче е доста скъпа и не е ясно дали фолк дивата няма още повече да се увътри, вместо да изплува.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР