Гримът и дамската чанта, червилото и бижутата могат да разкажат

...
Гримът и дамската чанта, червилото и бижутата могат да разкажат
Коментари Харесай

Тест. Цветът на очите издава характера

Гримът и дамската чанта, червилото и бижутата могат да опишат доста за дамата. Но въпреки всичко, с цел да стане информацията по-пълна, си коства да я погледнем в очите.

Зелени очи

Сред притежателите на зелени очи има доста целенасочени, напористи дами. Вярно е, че от време на време тази увереност „ мутира “ в елементарен дебелоглав. Много е мъчно да се предскаже по какъв начин мистериозната зеленоока дама ще се държи в дадена обстановка, тя може да опитва нови функции съвсем всеки ден. Тези дами имат добре развита вътрешен глас. Тяхната лична – вътрешна убеденост в коректността на дейностите е доста значима, мнението на скъпите за тях хора заема почетното второ място, гледната точка на останалите – съседи, сътрудници от работата или просто познати е безусловно ненужна. В същото време зеленооките хора не обичат откритите борби и избират да се измъкнат елекантно.

Всяка зеленоока жена мечтае да се омъжи за принц. Тя има редица условия към възможния претендент за сърцето им. Зеленооките хора постоянно се назовават ​​авантюристи – и на вятъра. Те нормално пресмятат следствията от своите дейности авансово.

Тъмнокафяви (черни) очи

Жените с този цвят на очите са извънредно енергични и темпераментни. Флиртът е толкоз натурален за тях, колкото и дишането. Те обичат да се любуват на вниманието на другите, целият им живот е основната роля в пиесата, която ще бъде сложена единствено един път.

Те би трябвало непрекъснато да получават удостоверение, че са най-красивите, интелигентни, положителни и така нататък Без този допинг се усещат извънредно неловко. Тези дами се стремят към власт, те са нападателни, рисковани и безразсъдни. Лесно се наскърбяват и също толкоз елементарно не помнят тези обиди. Околните от време на време се усещат като че ли живеят на буре с барут.

Светлокафяви (лешникови) очи

Жените с този цвят са срамежливи, отдръпнати и уязвими. Типичното им положение да мислят какво би могло или не да се случи. Харесва им самия развой на мечтаене – като може да не подхващат никакви дейности. Такива черти на характера като земност, „ нараснала изгодност “ или прагматизъм са много редки при този вид „ кафяви очи “. Тяхната податливост към мързел е същинският мотор на напредъка. Именно на тези дами може да се поверят най-трудните задания – те сигурно ще намерят най-ефективния метод да се отърват от тях допустимо най-скоро, с цел да продължат да мързелуват.

Сини очи

Жените със сини очи са толкоз мечтателни и сантиментални, че в случай че в живота им липсват същински усеща и страсти, те са изцяло способни да си ги измислят. Изразената прочувственост обаче не е спънка за многочислени романи и несериозни връзки. Често се лутат, до момента в който срещнат любовта на живота си.

Те са доста уязвими, елементарно е да ги нараните или разгневите, доста по-трудно е да ви простят. „ Синеоките “ са способни даже след няколко години да възпроизвеждат буквално вашите обидни думи и интонацията, с която са били казани. Настроението на тези човеци се трансформира много постоянно, те са склонни към мощни усеща и от време на време изпадат в меланхолия, без да имат и най-малка причина. Често блестят с най-различни, от време на време непредвидени гении.

Сиви очи

Замислен, ученолюбив, съзнателен и вменяем – „ сивооките “ правят оценка практичността и стоят крепко на земята с двата крайници. Като предписание не бързат, само че в това време имат време за всичко. Те са упорити и избират да демонстрират мръсното си долни дрехи обществено, както и възприятията си.

„ Сивите очи “ разчитат на точни изчисленя, а не на личната си вътрешен глас. Що се отнася до проблем, който изисква потреблението на просветеност, те нямат равни на себе си. Всичко обвързвано с прочувствената сфера им предизвиква доста повече компликации, защото по природа те са ненапълно „ сухи “ и сдържани.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР