"Гримът е универсален за всички", казва инфлуенсърът Патрик Стар. Гримът

...
"Гримът е универсален за всички", казва инфлуенсърът Патрик Стар. Гримът
Коментари Харесай

Известните мъже, които посмяха да сложат грим - slava.bg

"Гримът е повсеместен за всички ", споделя инфлуенсърът Патрик Стар. Гримът се възприемаше като нещо единствено за девойки, само че в наши дни много неща се трансформират с бързи темпове. Лекият макиаж към този момент се употребява от всички полове, а това се приема като форма на себеизразяване и изкуство.

Разнообразието и свободата на изразявате са от извънредно значение, не би трябвало да се съобразяваме с мнението на другите, в случай че не нарушаваме значими и общественозначими закони.

Били Портър

Били Портър е американски артист, артист и фешън икона. Завършва Драматичното учебно заведение на университета „ Карнеги Мелън “ и става прочут на Бродуей, преди да стартира солова кариера като артист и артист. В последните няколко години неговите изяви на разнообразни холивудски събития се трансфораха в цяло събитие. Ексцентрични и съвременни тоалети, обувки на висок ток и грим, който впечатлява даже най-хубавите в областта на макиажа.

Адам Ламбърт

Певецът е прочут с певческите си благоприятни условия и някои шлагери, с които доби международна популярност. Ламбърт се отличава с тежкия грим, с който постоянно излиза на сцената. Той е бил подложен на критика точно за това си решение, което обаче следва компактно през годините и не се тормози да показва себе си. В началото на годината Адам съобщи, че би се радвал, в случай че може да започва лична козметична линия, която евентуално ще се радва на триумф.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР