Грижа, визия, детайл – това са трите основни стълба, върху

...
Грижа, визия, детайл – това са трите основни стълба, върху
Коментари Харесай

Костадин Димитров, ГЕРБ: Грижа, визия и детайл са основните принципи в програмата ми за Пловдив

Грижа, визия, подробност – това са трите съществени стълба, върху които се гради програмата за ръководство на претендента за кмет на Пловдив Костадин Димитров. Това разгласи самият той при формалното разкриване на предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ в града под тепетата, което се състоя в пространството пред Градската художествена изложба в Стария Пловдив.
Прочетете още
„ Казват, че съм безмълвен и трудолюбив. Сега ще ви приказвам за работа, работа за Пловдив ”, съобщи Костадин Димитров и изясни: „ Грижата за хората е главният принцип, който ме е управлявал в трите ми мандата като кмет на „ Тракия ”. Но същинската грижа, не популистката. Всички от екипа ми знаят – сряда е заветен ден, тъй като е приемен. Всеки собствен работен ден съм го споделял с жителите, воден от грижата за тях, тъй като това ми дава сили ”.

На Пловдив е нужна визия за развиването му като ослепителен и обаятелен град, какъвто е съдбоносен да бъде – с необятни пешеходни пространства, съхранено културно-историческо завещание, Пловдив – град за хората, сподели още Костадин Димитров и добави, че другият значим дирек е детайла, тъй като той е в основата на всяка добре свършена работа.

„ Благодаря на Изпълнителна комисия и водача Бойко Борисов, на всеки един член на ГЕРБ и на всички жители, които застанаха зад моята кандидатура ”, сподели още Костадин Димитров.

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев показа претендентите за районни кметове – Георги Стаменов за регион „ Централен ”, Атанас Кунчев – регион „ Южен ”, Илиян Лалев – регион „ Северен ”, Емил Русинов – регион „ Източен ”, Ангел Славов – регион „ Западен ” и Георги Гатев – регион „ Тракия ”.

„ Кандидатите ни за районни кметове и общински съветници са експерти в своите област, с административен и управнически опит. Те са потвърдени икономисти, лекари, адвокати, финансисти ”, изброи Димитър Колев.

На локалните избори на 29 октомври ГЕРБ е с номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР