Григорова загуби избрите на втория тур, като сега ще оспорва

...
Григорова загуби избрите на втория тур, като сега ще оспорва
Коментари Харесай

Ваня Григорова към БСП: Напрегнатите хора на Позитано да си пия...

Григорова загуби избрите на втория тур, като в този момент ще оспорва изборния резултат. Междувременно се появиха оферти, че в случай че опита, би съумяла да измести сегашния водач на партията Корнелия Нинова от председателския пост. 

 

Имаме подозренията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем тъжба по отношение на решението на Административен съд София, който отхвърли настояването, с което се оспорват резултатите, заяви Ваня Григорова.

 

Григорова разяснява изявленията на Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия, в които твърди, че неуспелият претендент Ваня Григорова би трябвало да спре да повтаря по студията " аз ", тъй като това в огромна степен наскърбява и неглижира напъните на членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия.

 

" Г-н Зафиров дано си прави сметката кой е бил моторът на цялата акция. Българска социалистическа партия се включва в армията, която ме атакува от страна на Политическа партия и Демократична България. Не мога да си го обясня, те би трябвало да кажат в каква подмолна сглобка са попаднали. Зафиров явно е решил да атакува претендента, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват ”, сподели Григорова.

 

Тя добави, че Българска социалистическа партия на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова посочи, че обособени персони в партията избират да компрометират, а не да работят в полза на хората.

 

Григорова посочи, че нов политически план не е на дневен ред. „ Ползотворно и дейно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, явно е, че това е сполучлива формула, само че дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа ”, добави Григорова.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР