Григор Димитров започва днес участието си на “Мастърс турнира в

...
Григор Димитров започва днес участието си на “Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Григор Димитров започва днес в Монреал с мач на двойки

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на “Мастърс ” шампионата в Монреал (Канада). Първият мач на най-хубавия български тенисист ще бъде от конкуренцията на двойки, където той за първи път ще си партнира с 8-ия в международната класация Андрей Рубльов (Русия). Техни противници на старта ще бъдат първенците от “Уимбълдън ” и финалисти в Откритото състезание на Австралия Мат Ебдън и Макс Пърсел.

Срещата е втора в програмата на корт №9, която ще бъде открита в 19:00 часа с дуела сред Алекс Молчан и Макензи Макдоналд.

Днес ще стане явен и потендиалният противник на Григор Димитров за втория кръг на сингъл. Жребият отреди 31-годишният хасковлия да стартира против представителя на домакините с “уайлд кард ” Алекси Галарно, само че при триумф ще го чака надалеч по-сериозно затруднение в лицето на Денис Шаповалов или Алекс де Минор. Двамата ще открият вечерната сесия на Централния корт.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР