Григор Димитров започва днес работа с германския треньор Крис Гро,

...
Григор Димитров започва днес работа с германския треньор Крис Гро,
Коментари Харесай

Гришо намери нов треньор - slava.bg

Григор Димитров стартира през днешния ден работа с немския треньор Крис Гро, оповестява TennisKafe.com.

Крис Гро е някогашен ментор на Томи Хаас. Роденият в Германия, само че живеещ в Сан Диего, експерт бе в екипа на Хаас в интервала 2012 - 13 година и след това през 2015 година Работил е още с Михаел Берер, Тейлър Фриц и Брадли Клан.

В последните четири години Крис е съветник към тенис федерацията на Съединените американски щати и се занимава с развиването на играчите.

Треньорската кариера на Гро стартира през 2010 година. Без подозрение, най-хубава до момента е колаборацията му с Томи Хаас. Германският тенисист в границите на 11 месеца се изкачва от отвън топ 200 до №11 в света в този интервал, като печели купите в Хале (2012 г.), Мюнхен (2013 г.) и Виена (2013 г.) Записва и триумфи над Новак Джокович и Роджър Федерер и печели премията на АТР за завръщане на годината през 2012 година

Григор Димитров към този момент стартира подготовката си. В последните месеци той нямаше треньор. Последно в щаба на българина бе Радек Щепанек. Първата ни ракета съобщи на конференцията си в София, че продължава да получава препоръки от Андре Агаси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР