Григор Димитров загуби една позиция в световната ранглиста и от

...
Григор Димитров загуби една позиция в световната ранглиста и от
Коментари Харесай

Григор Димитров падна до номер 6 в света

Григор Димитров загуби една позиция в международната класация и от през днешния ден към този момент е номер 6 в подреждането. Българинът има 4870 точки и се подрежда преди финалиста на " Ролан Гарос " - Доминик Тийм и след Марин Чилич.

На втория за годината шампионат от Големия шлем роденият в Хасково тенисист не съумя да усъвършенства най-хубавото класиране в кариерата си и още веднъж отпадна в трети кръг след загуба от Фернандо Вердаско.
Вердаско не пожали неуверен Григор Българинът не съумя да усъвършенства най-хубавото си класиране на "Ролан Гарос "
За разлика от Димитров, аржентинецът Хуан Мартин дел Потро стигна до полуфиналите, което му обезпечи скок с 2 места и 4-ата позиция в влиятелното нареждане.

Челната тройка остава непроменена. След като подвигна 11-ата си купа от Откритото състезание на Франция, Рафаел Надал резервира лидерската позиция. Втори е Роджър Федерер, който пропусна целия сезон на червени кортове, а трети - младият Александър Зверев.
Абсолютен номер 1: Надал с 11-а купа на " Ролан Гарос " Няма кой да победи Матадора на край в Париж
Тенисистите към този момент не помниха клея и се насочват към подготовка за сезона на трева. Димитров ще играе за първи път тази година на такава настилка в Лондон. Турнирът там стартира от 18 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР