Григор Димитров вече е във втората седмица на турнира „Ролан

...
Григор Димитров вече е във втората седмица на турнира „Ролан
Коментари Харесай

Григор Димитров анализира връзката си с Шарапова: Още може да ми завиждате - slava.bg

Григор Димитров към този момент е във втората седмица на шампионата „ Ролан Гарос “, провеждащ се в Париж. Българинът съумя да премине много леко през първите си противници и то без да загуби сет. Следващото му затруднение е Стефанос Циципас, с който към момента не са се срещали в мач от Големия шлем.

Освен с успехите си на корта, Гришо е забавен на публиката и с персоналния си живот. След последната си победа първата ни ракета даде контролното изявление, в което беше запитан за изискванията в Париж, студеното време и по какъв начин се усеща като осминафиналист. Дотук добре. Димитров беше в положително въодушевление и отговаряше на всеки въпрос.

Един публицист обаче реши да навлезе малко по-навътре в живота на Гришо и да го попита за някогашната му другарка Мария Шарапова. Двамата тенисисти бяха една от обичаните двойки в спортните среди и бяха дружно близо три години. Руската хубавица не крие възхищението си към нашата звезда, пишейки в биографията си, че той е бил извънреден благородник и непрекъснато я е подкрепял.

Все отново, двамата взеха решение да се разделят и всеки си намерения, че сред тях има неприятни усеща. Заговори се, че Шарапова си е взела автомобила, който е подарила на Гришо, само че до публично удостоверение по този начин и не се стигна. Тенисистите обаче разрушиха слуховете за омраза на пух и прахуляк, когато участваха дружно в благотворително събитие, където свободно се майтапиха един с различен.

Сега тематиката Шарапова още веднъж беше зачекната. Репортер попита Гришо дали двамата към момента поддържат връзка. „ Честно да ви кажа, постоянно съм ви завиждал за нея “, довършва журналистът, а цялата зала избухва в смях. И до момента в който някои си мислеха, че Димитров ще замълчи и ще се ядоса, той потвърди, че някогашните гаджета в действителност могат да бъдат и положителни другари.

„ Все още може да ми завиждаш “, сподели той с усмивка. Първата ни ракета добавя, че Шарапова се оправя сносно и двамата имат положителни връзки. Димитров посъветва репортера да последва рускинята в обществените мрежи, с цел да разбере повече детайлности за живота ѝ.

Мария се отхвърли от международния тенис на 33 години поради голям брой травми. Според Гришо, това е било положително решение за нея, което е било взето след голям брой съвещания и надълбоко обсъждане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР