Григор Димитров става все по-богат и по-богат. Фактите са красноречиви

...
Григор Димитров става все по-богат и по-богат. Фактите са красноречиви
Коментари Харесай

Над $10 млн. влезли в сметките на Гришо

Григор Димитров става все по-богат и по-богат. Фактите са красноречиви – той от дълго време е милионер, а общият брой на приходите му от наградни фондове неотдавна надвиши 10 милиона $. Справката може да бъде открита на няколко места в интернет и най-много в Уикипедия. Там точната цифра е 10 407 296 $.

Разбира се, това не е чиста облага на Гришо, защото той има и много разноски, които отиват по пътувания, нощувки, екипировка, ракети, както и за заплати на щаба му – треньор, теляк и други. Да, някои шампионати, изключително от Големия шлем, поемат всички разноски, само че има и такива, за които би трябвало да бръкнеш в джоба си.

Така или другояче, Гришо от дълго време е милионер, а от месец на месец парите му се натрупат ли натрупат. Източници на вестника на народа разкриха, че Димитров има заделен тъкмо 1 милион $, които не пипа. Те се съхраняват в швейцарска банка, намираща се в столицата Берн. " Те са му, както се споделя, за черни дни. Не ги бара въобще. С другите си финансови средства заплаща всичките си сметки и си купува, каквото си пожелае”, настояват близки до най-хубавия български тенисист за всички времена.

Неговата обичана Никол, къде на подбив, къде насериозно, твърдяла, че Гришо още преди една година я е задминал в класацията по пари. Но никога нямало да допусне той да я устоя, тъй като и тя печелела задоволително. Даже премного.

С въпросните пари Григор е най-богатият ни настоящ в състезател сега. Мнозина настояват, че Гришо е минал по благосъстояние и Димитър Бербатов, който от много време не се радва на солидни доходи. " Бербо печелеше крепко, до момента в който играеше в Англия. Както и в Монако. Но след това в гръцкия ПАОК притокът му на пари секна. Да не приказваме за дългия интервал, в който не беше на терена. Сега в Индия ще навакса добре, тъй като единствено в границите на четири месеца, колкото продължава локалното състезание, ще получи 1 милион $. Отделно индийците са му дали 500 000 $ на ръка единствено тъй като е подписал контракт с тях”, разясняват пред " ШОУ” във футболните ни среди, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР