Григор Димитров ще излезе срещу Александър Зверев в първия кръг

...
Григор Димитров ще излезе срещу Александър Зверев в първия кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе срещу Александър Зверев на старта на турнира в Синсинати

Григор Димитров ще излезе против Александър Зверев в първия кръг на шампионата на твърди кортове в Синсинати (САЩ) от сериите „ Мастърс “ с награден фонд 7 665 215 $, който се организира от 12 до 20 август, заяви БНР.

Двамата са играли пет пъти между тях, като немският тенисист е спечелил четири от мачовете. За последно Димитров и Зверев се срещнаха на „ Ролан Гарос “, когато германецът надви с 6:1, 6:4, 6:3, а триумфът на българина датира от 2014 година в Базел (Швейцария).

При триумф против 16-ия подложен Зверев при започване на идната седмица, Димитров, който е първенец в Синсинати от 2017-а, ще се изправи против спечелилия от мача сред Грегоар Барер (Франция) и Йошихито Нишиока (Япония).

Ако успее да стигне до трети кръг на шампионата, Григор Димитров го чака възможна среща с номер 3 в схемата Даниил Медведев от Русия, който почива в първия кръг.

Директно от втори кръг ще стартират присъединяване си и лидерът в международната класация Карлос Алкарас от Испания, и сърбинът Новак Джокович. Двамата може да се срещнат чак на финала в Синсинати.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР