Григор Димитров се завръща обратно на мексиканска земя за силния

...
Григор Димитров се завръща обратно на мексиканска земя за силния
Коментари Харесай

Шампионът се завръща: Григор Димитров в компанията на четирима топ 10 представители в Акапулко

Григор Димитров се завръща назад на мексиканска земя за мощния АТР 500 шампионат в Акапулко, където е и някогашен първенец. Това стана ясно късно нощес, когато от конкуренцията разгласиха листата със заявителите присъединяване състезатели, като името на най-хубавия ни тенисист също по този начин фигурираше измежду тези на останалите представители от международния тенис хайлайф, написа tennis.bg.
Родната ни първа ракета таи извънредно положителни мемоари от шампионата в Акапулко, откакто през 2014-а година, когато надпреварата промени типа си и от клей конкуренция се трансформира в такава на прекомерно кортове, нашето момче имаше повече от баснословен поход в мексиканския град, с цел да победи с купата, явяваща се и все още единствената в кариерата му от тази категория. Предстоящото присъединяване за Димитров пък се явява негово седмо такова, като при предходните си шест акции с изключение на до спечелването на трофея, още е достигал един полуфинал, както и два четвъртфинала, а за последно се включи в шампионата преди две лета.
Компания на българина в листата за шампионата пък още вършат някогашният притежател на купата Александър Зверев, защитаващият първенец Алекс де Минор, други трима представители на топ 10, в лицето на Холгер Руне, Тейлър Фриц и Стефанос Циципас, както и измежду останалите още изпъкват имената на Каспър Рууд, Феликс Оже-Алиасим, Бен Шелтън и миналогодишния финалист Томи Пол. Надпреварата в мексиканския град ще се организира в интервала от 26 февруари до 2 март.
Пълния лист с участници за АТР 500 шампионата в Акапулко можете да разгледате тук:
Quite a list in Acapulco
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР