Григор Димитров се завърна както само той умее! Направи го

...
Григор Димитров се завърна както само той умее! Направи го
Коментари Харесай

Григор Димитров побърка фенките си с ГОРЕЩА фотосесия

Григор Димитров се завърна както единствено той умее! Направи го и на корта, и в сърцата на многочислените си почитателки със стилна черно-бяла фотосесия. Гришо разгласява фотоси, на които е гол до кръста и с ракета в ръка. Българският състезател показва идеална форма и тяло, с което може да съперничи на португалския футболист Кристиано Роналдо.

CR7 също обича да се снима по мускули, само че най-малко на любовния фронт Димитров наподобява по-напред от него. Фотосите на Григор небрежно събраха десетки хиляди лайкове и забавни послания. „ Имаме потребност от повече такива твои фрагменти “, написа последователка на Димитров в инстаграм.

За страдание на дамите, които въздишат по българския тенисист, той продължава да бъде щастливо привързан с богатата наследница Лолита Османова . Двамата са измежду най-атрактивните всемирски двойки в княжеството.

Световните спортни организации разясняват завръщането на Димитров към тренировки на корта, отбелязвайки, че това се случва за първи път от много време. Заради травмата в лявото ходило, която го принуди да се откаже от мача с Алексей Попирин във втория кръг на „ Ю Ес Оупън ", някогашният №3 не е играл. Сега Гришо отновo е на корта, редувайки тениса с плуване. По стратегия през идната седмица Димитров би трябвало да взе участие в шампионат в Сан Диего (САЩ). Състезанието съответствува с нашия Sofia Open в зала „ Арена Армеец ". Вероятно поради травмите, които все по-често са негов сателит, в редките си, само че откровени изявленията Димитров приказва и за мрачната страна на елитния тенис.

„ Спортистите рискуваме доста, като всеки ден прекрачваме физическите и психическите си граници “, споделя българинът. „ Мисля, че има неправилно разбиране измежду болшинството от хората за нас. Те постоянно не схващат, че това, което наподобява като добър и блестящ живот, в действителност изисква всекидневно да влагаш всичко от себе си. Явно това е нещо, което същински могат да схванат единствено професионалните спортисти. Тези, които го изпитват на гърба си. “ А за феновете на Гришо остава да му стискаме палци при скорошното завръщане на корта. И да се надяваме още веднъж да радва България с добра игра и титли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР