Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian open

...
Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian open
Коментари Харесай

Григор Димитров с втора експресна победа в Мелбърн

Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian open след нова чиста победа, този път над участващия с „ уайлд кард “ представител на домакините Алекс Болт – 7-6 (1), 6-1, 6-2.
Първата ни ракета имаше усложнения единствено в дебютния сет, когато австралиецът бе равносилен и стигна до тайбрек, където обаче 29-годишният хасковлия завоюва безапелационно, давайки единствено една точка на съперника. Във втората част Григор бе праволинеен и се приближи на сет от крайния триумф след единствено 26 минути игра.
 Летящ старт за Григор Димитров в Мелбърн Летящ старт за Григор Димитров в Мелбърн
Григор Димитров се класира за втория кръг на Откритото състезание на Австралия, откакто победи хърватския деец Марин Чилич с 6-4,...
Третият бе еднакъв, като Димитров имаше съмнения в четвъртия гейм и в този, който сервираше за триумфа, обръщайки от 0-30, само че се оправи и предотврати възможното връщане на Болт в мача. Така, нашият тенисист доближи до третия кръг на конкуренцията, откакто на старта се оправи още веднъж в три сета с хърватина Марин Чилич.
Григор взе първия си мач против 166-ия в света Болт, а за място на осминафиналите 18-ият в схемата ще спори с Пабло Кареньо Буста. Двамата с Димитров имат по три победи в съперничеството между тях, като последният мач бе извоюван от испанеца през 2018 година – на четвътфиналите в Барселона с 6-4, 7-6 (4).
Кой ще е идващият противник на българина - четете 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР