Григор Димитров се класира за трети кръг на турнира в

...
Григор Димитров се класира за трети кръг на турнира в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не е лесно да пренесеш добрата игра от тренировките в мача

Григор Димитров се класира за трети кръг на шампионата в Маями, само че победа против Максимилиан Мартерер с 2:1 сета бе много сложна на четвъртия в международната класация. Българинът също оцени, че не се е справял добре при започване на мача от втория кръг на конкуренцията.

" Трудно е. Играеш толкоз добре по време на тренировките и искаш да пренесеш това в конкуренцията, само че не е толкоз просто, изискванията са разнообразни. Понякога може да си безусловно подготвен тактически, само че просто да не си на нужното равнище от психическа позиция. Отнема време. Независимо на кое място си в международната класация, би трябвало да преминеш през този развой ", сподели Димитров след успеха.

Той съобщи, че последните няколко седмици са били сложни за него и сега се радва на всеки един триумф, колкото и мъчно да е реализиран.

" Щастлив съм от крайния резултат. Всяка победа е от голяма важност за мен сега. През последните седмици нещата не се нареждаха, както желаех, само че се пробвам да намеря правия път малко по малко и през днешния ден бе първата крачка в тази посока ", безапелационен е Гришо.

Следващият му противник ще бъде французинът Жереми Шарди. Григор има 3 триумфа против него в 4 срещи.

" Много добър състезател е. Имали сме няколко тежки дуела. Разполага със мощен сервис и мощен форхенд. В момента просто желая да се съсредоточвам върху себе си, по какъв начин се представям и по какъв начин се приготвям за мачовете ", приключи българинът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР