Григор Димитров се класира на полуфиналите на турнира от сериите

...
Григор Димитров се класира на полуфиналите на турнира от сериите
Коментари Харесай

Григор Димитров разби японец и е на полуфинал в Синсинати

Григор Димитров се класира на полуфиналите на шампионата от сериите „ Мастърс " в Синсинати. Първата ни ракета преодоля четвъртфиналите след безапелационна победа с 6:2, 6:1 над Юичи Сугита.

46-ият в света японец не оказа съвсем никаква опозиция на Димитров, който на полуфиналите ще се изправи против Джон Иснър. Американският колос надви над сънародника си Джаред Доналдсън 7:6(4), 7:5.

Победата е втора за Григор против 28-годишния Сугита от два изиграни мача. Те се срещнаха и предходната година в Торонто, когато Григор завоюва с 5:7, 7:6(5), 6:4.

Димитров и Иснър са играли единствено един път един против различен. Това стана преди две години на шампионата в Маями, като тогава американецът победи. В момента Иснър е 19-и в международната класация, до момента в който Димитров е 11-и.

С триумфа българинът си подсигурява 360 точки за международната класация, с което пази и актива си от предходната година, когато също игра на полуфиналите в Синсинати. Банковата му сметка пък ще набъбне с 235 480 $ от наградния фонд, който е над 5 милиона $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР