Григор Димитров се готви за нов музикален хит! Преди пет

...
Григор Димитров се готви за нов музикален хит! Преди пет
Коментари Харесай

Задава се нов хит! Гришо записва втора песен с Федерер

Григор Димитров се готви за нов музикален шлагер! Преди пет години Гришо образува тенис пердах тайфа дружно с легендата Роджър Федерер и Томи Хаас . Триото изпя един от най-големите шлагери на група „ Чикаго " и провокира възторг измежду почитателите. Сега тенис звездите репетират за идващия си план, разкри Хаас, който даде обещание нова ария да излезе през идната година.

През 2017-а песента „ Трудно ми е да кажа, че скърбя " бе изпълнена с съпровод и препоръки от музикалния продуцент Дейвид Фостър, който е един от основателите на парчето. По-късно Федерер призна, че не знаел думите от текста, макар че е „ слушал песента хиляди пъти “. Томи e избавил осъществяването, а Григор наподобява добре, само че пее извънредно. Бой групата бе наречена от почитателите One handed backhands („ Бек-хенди с една ръка " ), защото тримата са измежду най-хубавите реализатори на характерния удар в тениса.

Самият Григор признава, че е доста неприятен артист, само че компенсира със театрално държание. Неговата музикална кариера започва през 2015 година, когато на шампионата в Куинс бе провокиран от кореспондентка да извърши обичаната си ария. Тогава Гришо избра парче на групата „ Бекстрийт бойс ", чийто огромен почитател е. Димитров изпя песента много подправено, само че неговият танц бързо се трансформира в шлагер. Оттогава насам българинът не стопира да репетира с вярата да реализира прогрес в музикално отношение.

Дори и да не е по този начин, нова поява на триото с Федерер и Хаас сигурно още веднъж ще провокира възторг измежду тенис почитателите. Гришо е същински фанатик на тематика музика и постоянно посещава концерти онлайн. Преди години той припяваше по време на шоу на любимците си „ Бекстрийт бойс “. Българинът също по този начин прави опити да се научи да свири на китара и пиано, само че към този момент няма огромен ycпex.

Григор се прибра в Монте Карло след края на шампионатите в Съединени американски щати. Там той беше в компанията на приятелката си Лолита, която бурно го поддържаше от трибуните. До края на годината Димитров остава в Европа. Той ще играе идната седмица на шампионата във Виена, а по-късно му следва присъединяване на мастърса в Париж, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР