Григор Димитров продължава със силните си игри, като преди часове

...
Григор Димитров продължава със силните си игри, като преди часове
Коментари Харесай

Драма и счупена ракета в корта - Григор Димитров ще играе срещу Алкарас

Григор Димитров продължава със мощните си игри, като преди часове съумя да победи Хуберт Хуркач и да се класира за четвъртфиналите на Miami Open.
 51-годишният връх на ATP, който падна със загубата на Григор Димитров
Голямата опция, която Григор Димитров пропусна

Бекхендът с две ръце завладя тотално тениса

Там най-хубавият български тенисист ще се изправи против Карлос Алкарас в опит да достигне до полуфиналите на шампионата в Маями.

Мачът на Димитров срещу Хуркач бе надалеч по-труден за българина, в сравнение с предната му победа в шампионата, която реализира за под час игра. Тук силите бяха много по-изравнени, само че Григор Димитров сподели по-здрави нерви и положителни отигравания.
 Снимка 658827

Добрата игра на Димитров обаче бе леко засенчена от едно една обстановка в самия завършек на мача. При резултат 2-2 в решаващия тайбрейк Хуркач сервира извънредно добре и затрудни Григор Димитров. Българският тенисист едвам съумя да върне топката в полето на поляка наоколо до мрежата.

Хуберт Хуркач се затича, с цел да върне топката и означи значима точка, само че при приплъзването си по корта той докосна мрежата с единия си крайник. Това бе видяно от съдията, който поради нарушаването присъди точката в интерес на Димитров. Но полякът не бе склонен, като в миг на гняв даже удари ракетата си в земята.

" Mr Hurkacz touched the net with his left foot... "

After a thrilling match, Hurkacz vs Dimitrov ended in controversial fashion at the

В последна сметка, българинът сподели по-здрави нерви и завоюва тайбрека, а след мача камерите уловиха Хуркач да се извинява на Григор Димитров за реакцията, казвайки, че не е усетил да допира мрежата. 
 Григор Димитров на ABN AMRO Open и по какъв начин Марк Уолбърг се оказа почитател на българина
Холивудската звезда, която се оказа почитател на Григор Димитров

Марки Марк знае кого да поддържа

Според Tennis TV, с тази си победа Григор Димитров се подрежда в елитна компания от дейни тенисисти, които са съумели да доближат до четвъртфинал на всички шампионати от серията Masters 1000. Само осем други дейни играчи могат да се похвалят с това, като двама от тях са Новак Джокович и Рафаел Надал.
 Indian Wells 2024 и нашествието на пчели, което прекъсна мач на Карлос Алкарас
Странната причина, поради която прекъснаха мач на Алкарас

Природата е по-силна

Утре, 28 март, Григор Димитров ще се опита да преодолее един от най-хубавите тенисисти в света сега - Карлос Алкарас, с цел да продължи към полуфиналите на Miami Open.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР