Григор Димитров продължава да се представя отлично от началото на

...
Григор Димитров продължава да се представя отлично от началото на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Уго Юмбер в спор за място на 1/2-финалите във Вашингтон

Григор Димитров продължава да се показва чудесно от началото на АТР 500 шампионата във Вашингтон и откакто реализира безапелационни победи в откриващите два кръга на конкуренцията, през днешния ден българинът ще излезе на корта за своя първи 1/4-финал в американската столица от 2013 година насам. В борбата за класиране на полуфиналите нашият съотечественик следва да се изправи против международния №36 Уго Юмбер, който е побеждавал във всяка от досегашните им две срещи.

Французинът може да се похвали с 3 АТР трофеи в професионалната си кариера досега, както и върхово класиране под №25 в международната класация. От началото на сезона Юмбер се показва надалеч под най-високото си равнище, само че през последните седмици демонстрира забележителен напредък, като игра на два следващи 1/2-финала - в Атланта и Нюпорт.

Днешният дуел между Димитров и Юмбер е подложен под №4 в програмата на третия по величина корт във Вашингтон - Grandstand, и ще започва незабавно след края на срещата сред Даниел Еванс и Александър Шевченко. Това значи, че ще можем да чакаме родният ни представител да излезе на корта не преди 00:00 часа българско време, а вие ще имате опцията да наблюдавате мача директно на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР