Григор Димитров призна, че се наслаждава на изключително силен период

...
Григор Димитров призна, че се наслаждава на изключително силен период
Коментари Харесай

Гришо: Страхотни седмици за мен

Григор Димитров призна, че се любува на извънредно мощен интервал в своята кариера. Първата ракета на България доближи до трети край в Бризбън след успех над Джордан Томпсън. 

" Хубавият интервал продължава. Казвах го и преди, че се усещам като вкъщи тук, с положително чувство бях. Благодаря ви, че ме гледахте. Това са невероятни седмици. Този миг е доста преклонен и му се любувам. Щастлив съм, че още веднъж съм на край, благодаря ви за поддръжката. "

Запитан за опцията да бъде със своите родители в Австралия, той призна: " Това прибавя в допълнение напрежение, тъй като не обичам да изгубвам. Щастлив съм, че имам опция да прекарам толкоз време със фамилията ми, изключително по празниците. Това е най-хубавото нещо на света. В моменти като този имаме опция да наваксаме изпуснатото през годините, да наваксаме. Те са моите герои. Имам толкоз доста позитиви, желанието ми е да се насладя. Утре ще би трябвало да изиграя още един дуел. "

Григор разяснява и противника за Холгер Руне, с който ще спори за трофея в неделя.

Ще бъде сложен край, само че аз също съм сложен противник. Той се разви за къс интервал. Много е мощен, реализира страхотни резултати. Идва с доста убеденост след мощното му показване през 2023-а. Ще се съсредоточен върху моето показване, ще умря, ще хапна и ще очаквам финала. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР