Григор Димитров показа страхотен характер и се класира за третия

...
Григор Димитров показа страхотен характер и се класира за третия
Коментари Харесай

Григор Димитров с победа в Маями

Григор Димитров сподели страховит темперамент и се класира за третия кръг на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Маями, който е с награден фонд от 8.995 милиона щатски $.
Прочетете още
Поставеният под №11 българин направи поврат победи с 6:7(5), 7:6(5), 6:2 №44 в международната класация Алехандро Табило от Чили. Срещата продължи 2 часа и 29 минути.

Димитров изоставаше с 2-5 точки в тайбрека на втория сет, само че сподели воля и темперамент с цел да обърне мача в своя изгода.

На 1/16-финалите Димитров ще играе против №56 в света Яник Ханфман от Германия.

Българинът изостана с 0-40 при 3:4 в първия сет, само че съумя да вземе подаването си. От своя страна Григор не съумя да стигне до нито една точка за пробив в първия сет. Така се стигна до тайбрек. В него Димитров изостана с 4:6 точки и от втория си сетбол Табило завоюва първата част.

Димитров стигна до първите си три точки за пробив при 3:2 във втория сет, само че не съумя да се възползва. До края на сета нямаше нови благоприятни условия за пробив и се стигна до втори тайбрек.

В него Григор изостана с 2-5 точки, само че съумя да вземе идващите пет точки за 7:5.

Димитров проби още в първия гейм на третия съдбоносен сет, а по-късно направи още един брейк за 5:2. На личен сервис Григор затвори мача в своя изгода с 6:2.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР