Григор Димитров, който през уикенда премина успешно квалификациите на турнира

...
Григор Димитров, който през уикенда премина успешно квалификациите на турнира
Коментари Харесай

Най-после добра новина за Григор Димитров. Отново тръгна нагоре в ранглистата

Григор Димитров, който през уикенда мина сполучливо квалификациите на шампионата в Женева, се изкачи с една позиция в международната класация на АТР. В обновената през днешния ден ранглиста първата ракета на България е под №47 с актив от 985 точки, написа " Спортал ".

``
реклама

През актуалната седмица той сигурно ще добави нови точки на сметката си, защото няма точки за отбраняване от конкуренцията в швейцарския град. Дотук е спечелил 12 с двете си победи в пресявките. Както е известно, от щаба на някогашния №3 в света взеха решение Григор да играе квалификации в Женева, с цел да натрупа малко по-голяма игрова процедура преди “Ролан Гарос ”.
Лидер продължава да е Новак Джокович с 12 355 точки, а надалеч зад него е първенецът от Рим Рафаел Надал, който има 7945. Трети е Роджър Федерер с 5950 точки. Две промени има в Топ 10. Стефанос Циципас направи поредна мощна седмица на клей и записа ново рекордно класиране - 6-а позиция, изпреварвайки Кей Нишикори. Джон Иснър пък измести от 10-ото място Фабио Фонини.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР