Григор Димитров има връзка с поп звездата Никол Шерцингер вече

...
Григор Димитров има връзка с поп звездата Никол Шерцингер вече
Коментари Харесай

Гришо за Никол: Тя се приспособява към моя луд график

Григор Димитров има връзка с поп звездата Никол Шерцингер към този момент близо три години. 27-годишният български гений в международния тенис рядко си разрешава да разяснява връзките си със сексапилната 39-годишна певица, само че го прави в новия брой на списание MR PORTER.

Снимките са дело на фотографа Арнолд Пьова, а стилният Григор носи облекла и аксесоари на стилните марки Bottega Veneta, Lanvin, Dunhill, Brioni, Тom Ford, Nike и други

Гришо е прям във връзка с провокациите, които среща любовта му с брюнетката, най-много около неговия забързан график. Спортистът признава, че да балансира кариерата си с любовния си живот не е елементарно и разкрива, че Никол се оправя по-добре в това отношение, като нагажда своите задължения съгласно неговите.

Той споделя: "Не ни е елементарно. Графиците ни са доста натоварени, само че тя се пробва да идва на множеството места, където съм аз.” Животът на тенис звездите изисква от тях да пътуват непрестанно за шампионати от януари до ноември, като играчите имат единствено четири седмици отмора през годината.

Все отново Гришо споделя, че той си е избрал този вманиачен метод на живот за това не желае и да се оплаква. Красивият тенисист и някогашната звезда на групата Pussycat Doll се появиха за първи път дружно на шампионат в Австралия в края на 2015 година

Преди Димитров Никол имаше 7-годишна връзка с автомобилния играч Люис Хамилтън, а Григор пък изживя 2-годишен романс с шампионката по тенис Мария Шарапова.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР