Григор Димитров и Лолита Османова изглежда отново са заедно.Най-добрият ни

...
Григор Димитров и Лолита Османова изглежда отново са заедно.Най-добрият ни
Коментари Харесай

Григор Димитров се събра с бивша своя любов?

Григор Димитров и Лолита Османова наподобява още веднъж са дружно.

Най-добрият ни тенисист и рускинята са напът да дадат втори късмет на любовта си, считат мнозина.

Двамата се разделиха преди повече от година, като някои негови почитатели са на мнение, че причина за това бе румънката Мадалина Геня. Двамата с Гришо имаха връзка няколко месеца, само че през лятото сложиха завършек на връзките си. След това той се концентрира над кариерата си.

Но за какво хората си мислят, че Гришо и Лолита са си дали втори късмет? Предположенията се дължат на поредност от съвпадения.



Тя прекара зимата в Дубай. И по случайност или не, Димитров посети столицата на два пъти тогава. Единият път бе в края на 2023-та за присъединяване си в шампионат. След това реши да прекара ваканцията си там след Australian Open. Макар тогава да не е бил засичан в компанията на Лолита, почитателите му започнаха да се питат дали тя не е повода българският тенисист да е в Дубай.

Сега слуховете, че двамата още веднъж са дружно са още по-силни. Рускинята дебаркира в Indian Open, където вече стартира шампионатът от сериите " Masters ", в който Григор взе участие. Някои почитатели на тенисиста чакат скоро тя да бъде видяна в ложата му по време на мачовете в шампионата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР