Григор Димитров демонстрира голямото си сърце като заедно с няколко

...
Григор Димитров демонстрира голямото си сърце като заедно с няколко
Коментари Харесай

Страхотен жест! Григор Димитров помогна на бездомните в Маями

Григор Димитров показва огромното си сърце като дружно с няколко свои сътрудници се включи в акция в помощ на бездомни дами и деца в Маями, заяви " Гонг ".

``
реклама

Българинът е в града поради започващия през днешния ден втори Мастърс за годината. Заедно с Гарбине Мугуруса, Давид Ферер, Борна Чорич и Анет Контавейт българинът посети един от центровете за бездомни в Маями, където тенисистите помогнаха в приготвянето и сервирането на храна за нуждаещите се.

Въпросният център е с 40 кревати за бездомни дами и деца, дава незабавен заслон и реализира дълготрайни възстановителни стратегии.

За Григор шампионатът в Маями ще бъде първи от Аустрелиън Оупън насам. Като подложен той стартира от втория кръг, където негов противник ще бъде спечелилият от мача сред Беноа Пер и Фелисиано Лопес.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР