Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този

...
Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този
Коментари Харесай

Борисов за Чаталджа: Грешно освободих Цветанов, ако знаех, че неглижирате подобни проблеми

Грешно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми, за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя. Така разяснява Бойко Борисов аналогията сред абсурда по жилището на тогавашния зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов и продажбата на парцели на столичната улица " Чаталджа " от Асен Василев и Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

" Надявам се многоуважаемите медии, въпреки всичко виждам телевизия и се осведомявам от нея, в сходни проблематики- то бяха живи, умрели, през специалисти, по парцели, па фотоси, па асансьори, с часове и седмици. Сега вашият въпрос увисва във въздуха, тъй като това не съм го видял на никое място. След като за всимки тези национални медии това не е тематика... Помните ли тези живи връзки от парцела на Цветанов с какъв брой коства, по какъв начин коства, специалисти. Аз ги помня, тъй като неверно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми, за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя ", разяснява Борисов.

След като разбирам, че това не е никакъв проблем, се чудя кой в тази страна - наслушах се на паралелна страна, еди каква си страна, кой задава тона кое е значимо за медийната среда, с цел да бъде едното с часове и дни държано в медийното пространство, когато е против нас, а примерно една корупционна скица.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР