Грешните стъпки на Ливърпул и Манчестър Юнайтед през уикенда са

...
Грешните стъпки на Ливърпул и Манчестър Юнайтед през уикенда са
Коментари Харесай

Контра: Има ли конкуренти Ман Сити и кой ще реши дербито на Милано?


Грешните стъпки на Ливърпул и Манчестър Юнайтед през уикенда са акцент на “английската” част в следващия епизод на дискусионното предаване на Sportal.bg - “Контра”.

Журналистите Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов, Радослав Стойков и Даниел Любомиров разискаха аргументите за следващите комични неточности на Алисон и срутва на първенците в последните минути против Лестър. Също по този начин неверните стъпки на Манчестър Юнайтед сякаш напълно към този момент оставят без конкуренция шампионския образ на Манчестър Сити.

Във втората част на предаването е обърнато особено внимание на идното Дерби каузи Мадонина, което ще отговори на въпроса в действителност ли Интер е много над останалите любимци за скудетото. Също по този начин тифозите ще чакат с неспокойствие новия двубой сред топ голмайсторите на двата отбора Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку.

В седмицата на завръщане на Шампионска лига, естествено, най-голямо внимание е ориентирано към дербито Барселона - Пари Сен Жермен, само че предрешени ли са конфликтите на другите грандове Ювентус и Ливърпул?

Гледайте “Контра”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР