Грешка на РЗИ-София принуди шоумена да отправи в социалната мрежа

...
Грешка на РЗИ-София принуди шоумена да отправи в социалната мрежа
Коментари Харесай

Къци Вапцаров с предупреждение във Facebook, заради сгрешен PCR тест

Грешка на РЗИ-София принуди шоумена да насочи в обществената мрежа колкото сигнален, толкоз и подигравателен пост, касаещ резултатите от тестванията за COVID-19. Причината е резултатът на личния му наследник, който си е направил PCR тест, откакто се е прибрал от Германия.
Съдейки по думите на Къци, пробата на детето му е негативен, само че РЗИ подава неверна информация към персоналната лекарка на Александър Вапцаров. Вижте сами какво написа в профила си във Фейсбук Къци Вапцаров:
 Най-култовият лаф на Къци Вапцаров и вицове, които сякаш са негови Най-култовият лаф на Къци Вапцаров и вицове, които сякаш са негови
Къци Вапцаров е име, което още веднъж чуваме постоянно и гледаме на екран поради присъединяване му в " Като две капки вода ". Любимият ни водещ от мин...
" Синът ми се върна от Германия, направи си тест, негативен.. през днешния ден персоналната лекарка ми се обади да пита по какъв начин е, щото в системата на РЗИ се води позитивен... да знаете, като видите резултатите по малкия екран, да ги броите най-малко с един по-малко, щото те са " сбъркали "! "


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР