Грешка е българските медии да повтарят обилно по десетки пъти

...
Грешка е българските медии да повтарят обилно по десетки пъти
Коментари Харесай

Проф.Тодор Тагарев: Грешка е българските медии да повтарят думите на руските длъжностни лица

" Грешка е българските медии да повтарят щедро по десетки пъти в цялост изказванията, които са създали длъжностните лица от Руската Федерация ". Това разяснява в изявление БНР военният специалист, учител и някогашен длъжностен министър на защитата проф.Тодор Тагарев.

" Това повторение е в техен интерес. Те следват една линия на агитация, а ние не би трябвало да им даваме опция по този начин елементарно да вършат тази агитация. Говори се, че сме нарушавали някакви права на Сърбия и по този начин нататък. Нищо такова няма. Русия е агресор в сегашния миг против Украйна. Русия и особено външният министър Лавров са обект на наказания, които са признати единомислещо от Европейския съюз, тъй че ние не вършим нищо друго, с изключение на да осъществим своите отговорности като заслужен член на Европейския съюз ".

" За страдание, по въпроса с даването на военна помощ за Украйна българското държавно управление следва досега линията на вицепремиера Корнелия Нинова и стоящия зад нея по всички тези въпроси, а от време на време и пред нея, Румен Радев ", сподели военният специалист.

" В настояването на украинския дипломат има доста сериозна логичност. Става въпрос за уреди, които са на 40 – 50 години. Вече е ясно, че този вид въоръжение няма бъдеще. Виждаме какво е превъзходството на по-съвременните оръжейни системи ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР