Great Wall Motors атакува яко на всички възможни пазарни фронтове. Китайският

...
Great Wall Motors атакува яко на всички възможни
пазарни фронтове. Китайският
Коментари Харесай

Пикапът на Great Wall Cannon X е „роднина“ на модела Танк

Great Wall Motors нападна крепко на всички възможни пазарни фронтове. Китайският концерн вече има пет обособени марки и няма намерение да се стопира на това, единствено засега не приказва единствено за моделите на горивни кафези и топ-електрически автомобили.

През 2018 година колосът се концентрира сериозно върху създаването на пикапи и моделът Great Wall X Cannon е нова стъпка в тази посока. Засега това е единствено идея, само че до края на годината ще се трансформира в сериен автомобил. Трудно е да не се види „ роднинството “ му с прототипа Tank 800 и дава известна визия за бъдещото представяне на водещия работен кон /танк на китайски/.

Размерът на колата е непосредствен до водещите на пазара пикапи като модела Ford F-150. Почти вертикалната предница на каросерията с огромни фарове е снабдена с пластмасови защитни облицовки, а колата парадира с офроуд гумите BFGoodrich.

Големите отвесни задни светлини са свързани с напречна лед-лента, а товарното поделение е оборудвано с капак. „ Вътрешностите “ са скрити от тонираните стъкла - интериорът към момента не е подготвен. Очаква се обаче интериорът да бъде друг от това, което може да се види в Tank 800. Автомобилите употребяват една и съща нова платформа. Известно е, че пикапът е оборудван с въздушно окачване с двойни носачи и адаптивни амортисьори на двете оси.

Под капака е ситуиран 3.0 литров, шестцилиндров, турбо мотор с мощност 354 к.с. и оптимален въртящ миг от 500 Нм. Деветстепенната автоматизирана скоростна кутия е виновна за предаването на мощноста към колелата. Ще има и версия с вграден в кутията електрически мотор - там въртящият миг ще доближи 750 Нм. Товароносимостта на модела, неговите възможности за изтегляне и други важни данни за такава машина към момента не са разсекретени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР